Kompisar...

Elis har många kompisar som han brukar träffa. Hjalmar, Elin och Oscar bor båda på Gotland så de träffar han regelbundet. Kasper bor tyvärr i Stockholm så honom får han inte träffa så ofta som han skulle vilja. Men de passar på att leka när de ses!


Elis och Kasper leker vid Gustavsvik
Elis och Hjalmar på strandenElin och Elis på restaurangBB-kompisen Oscar och Elis


För paltälskare

I Norrland är de verkligen fiffiga. Jag var på Stinsen i Vännäs när jag var hemma, och kolla vad som fanns där! Jag är en stor paltälskare, och uppstekt palt är min favorit. Nu behöver man inte ens koka och skära palten  och vänta till dagen efter, för det går att köpa färdigt. Fiffigt va!? Fast jag vågade inte prova, hemgjord palt är ändå hemgjord och den är bäst!
Färdighackad pannkaka fanns också att tillgå, och uppstekt pannkaka är också väldans gott!

Egen postöppnare!

Elis och jag sov en lång stund på eftermiddagen idag, jag somnade och vaknade innan honom. Jag gick upp och fixade lite. Efter en stund var jag tvungen att gå och titta till honom, men han sov fortfarande. En kompis ringde och vi snackade lite, jag gick och kollade till Elis igen och gissa om jag blev förvånad då jag hittade honom i en annan del av sängen än där han somnade, läsandes min oöppnade Buffé post som han lyckats öppna!


Bäst, bäst, bäst!

Oj oj, denna tjej är helt fantastisk! Jag hoppas hon vinner Idol i höst! 

 


Har väl inte varit med om maken...

...vad mycket svamp det finns. Nu är jag i Norrland och idag har vi plockat kantareller och mängder av kantareller.  Så här mycket har jag alridg plockat på en gång och så här stora kantareller finns inte på Gotland....Elis var med i svampskogen, och han var så klart glad som vanligt! 
Finaste!


Elis döptes i somras och fick då fyra gudföräldrar som ska skydda och ta hand om honom. Här är Elis och Josefin, en av sina fina och bästa gudmödrar.


RSS 2.0