Hemma, inte för alltid

Först kändes det lite overkligt att vår lilla bebbe inte var ett lån från BB utan verkligen är vår älskade bebis som ska bo med oss och är en del i vår familj nu. Häromkvällen satt jag i soffan med honom och tänkte på framtiden. Det kom tankar om när han blir vuxen,  då kommer han att flytta hemifrån... Hjälp, det vill jag ju inte!! Nu fattar jag morsorna som  har söner och inte skickar iväg dem till egna hem utan låter dem bo kvar hemma länge ... 
Ja, jag vill ju så klart att han ska bli självständig och klara sig själv, och som tur är dröjer ju det ett tag. Han är ju bara 8 veckor ännu!

Mållgans fel....

Kvällens Plus var det roligaste på länge. Först Telia som hävdar att farbrorn kört alldeles för fort och därför inte sett deras kabel komma farande från skyn. Det är "absolut" inte deras fel att deras kabel som lossnade från sitt fäste, förstörde farbrorns bil... utan farbrorn har kört för fort. Sen när ska man anpassa farten efter kablar som faller från skyn?

Nästa inslag handlade om en kvinna som fått sin bil väldigt nedsmutsad av vägverkets asfaltslim som de lagt ut kvällen innan de skulle asfaltera. Kvinnan och ett antal andra fick betala mellan 1000 och 2000 kronor för att rengöra sina bilar från limmet. Vägverket tycker inte att det är deras fel därför att SMHI hade inte informerat om att det skulle börja regna...... Så det är SMHI:s fel att bilisterna fick vägverkets asfaltslim på sina bilar...

Pysselhelg

Gillar Ni att pyssla? Jag har pysslat på sista tiden. En dragspelsbok till Elis och en mobil till Elis har jag hunnit med. Nu ska jag klura på mera pyssel. Sen har jag byggt en sänggavel också.


Elis dragspelbok
Elis djurmobil


Före....


EfterRobinsonstart

Jag laddar för fullt för Robinson som börjar ikväll. Hurra för det, för jag har alltid tittat på Robinson. Hoppas det blir bra TV. Detta är en av mina favoriter genom åren. I väntan på Robinson kan Ni själva roa Er med att bli en "Nätrobinson" här. Vem är er favorit genom åren?

AlcaSTAR!

Jag är ett riktigt melodifestivalfan! I går var det många starka låtar. Mina favvosar var dock Alcazar och deras "Stay the night". De leverar alltid. Jag har alltid trott på dem, speciellt i den stora europafinalen. När ska svenska folket inse att de har potential i Europa?
Nu hoppas vi dock att det går bra för Malena, Heja!!!Vasaloppet nästa!

Gillar folk inte bubbel? Jag tror det är dags att åka Vasaloppet, det bjuds på mer än blåbärssoppa. Är det någon som är på...;)?

Nu ska det vara fixat Gerda!

Lån från BB eller?

På söndag är lilla Elis 5 veckor, tiden går otroligt fort känns det som. Det är annorlunda att ha en liten bebbe i hemmet, en till liten person som har flyttat in här. När Elis var ca två-tre veckor pratade vi om att det är svårt att fatta att han ska bo hos oss nu, det kändes lite som om snart kommer de väl och hämtar honom, eller att vi snart ska lämna tillbaka honom till BB. Ett lån därifrån liksom. Jag vet inte om det är fler som har funderat så när de fått sitt första barn. Nu har man vant sig lite mer, och han ska ju vara med oss nu ett bra tag framöver och det är helt underbart att ha fått en liten son och världens sötaste dessutom..;)
Puffa på FB

Jag har precis bytt från engelska  till svenska på Facebook. Förut "pokade" jag mina kompisar, numera "puffar" jag dem... :)

Saker du kanske inte visste om mig...

Tre jobb jag haft/har i mitt liv (ett axplock):

1.  Servitris, Garderobiär, Kallskänka på Umeå Folkets Hus

2.  "Kyrkogårdsvaktmästare" Vännäsby

3.  Bemanningssjuksköterska i Sthlm, Norge

 

Tre platser där jag har bott:

1. Nacka

2. Strand

3. Gärdet

 

 Tre serier jag gillar att se/har sett, på TV:

1. Sex and the City

2. Antikrundan

3. Livet kan börja

 

Tre favoriträtter:

1. Palt med Hjortronsylt

2.  Vietnamesiska färska vårrullar

3.  Pad Thai

(Kan man inte få välja fler)

 

Tre platser där jag helst skulle vilja vara just nu:
1. Koh Lipe, Thailand

2  Hos Jessica i Aussie

3.  en solgrop på ett renskinn på Lill-Stalon

 

Tre ställen jag besökt:

1. Don Det, Laos

2.  Vasksjödalen, Tarnafjällen

3.  Sihanukville, Kambodja

 

Nu utmanar jag Margret, Josefin, Depserata hemmafrun, Aleya, Gerda, Bibi, Tina och Blingbling och andra som vill!

RSS 2.0