Smörgåstårtefödelsedag

Sambon fyllde år i början av juni. Han önskade sig såklart smörgåstårta i stället för vanlig tårta. Och jag lagade.... Jag tycker att det är rätt skojigt att göra smörgåstårta fast det tar lite tid och plats. Det är hur som helst värt det när det är dags för att äta av den!Bu för nya hemnet...

Bu för nya hemnet! Rörigare sida får man leta efter. Jag hoppas verkligen den tar sig ju mer man använder den. Jag gillade gamla hemnet bättre.

Tid...

Bloggtorka eller tidsbrist. Jag kommer snart igen, hinner bara inte med just nu!

Fastlandsrapport III

Fredagen i Sthlm träffade jag mina bästa tjejer, Jeanette, Karin och Tina. Vi sågs på Lasse i parken, där har jag inte varit på flera år men det var lika mysigt som det brukar vara.  Kul var det att se mina kärestor, det är dock trist att vi inte ses så ofta. Det borde kunna bli betydligt oftare tycker jag.  Fast Tina och jag ses i alla fall hyfsat ofta och det är kul. Karin och Jea pratar jag med då och då, tack för telefonen men det är ändå inte som att få ses på rikt...
Nu får jag träffa Jea uppe i Strandbyn också för vi åker norrut samtidigt. Då blir det som på den gamla goda tiden. Vi får väl plocka fram stickningen också!

Äntligen sol...

 Jag har funderat ett bra tag på var solen och sommaren har tagit vägen. Men så i dag kom den fram och vi fick åter sitta på en uteservering nere på stora torget, hurra hurra!!! Elis var hur snäll som helst när vi åt.
Fastlandsrapport II

Efter den trevliga vistselsen hos familjen Hansson/Eneqvist bar det av till Mälarhöjden för besök hos syster m fam.
Mina små favoriter var sig lika, men de hade förstås växt och blivit större. Och nu är de äntligen på Gotland! I går kom hela familjen och installerade sig i stugan vid havet i Brissund. Det ska bli spännande att höra om de gillar sitt boende.
De bor inte alltför långt ifrån Krusmyntagården så där lär de nog bli besök för dem och inhandlande av diverse goda kryddor.Fastlandsrapport I

Elis och jag har varit på fastlandet en vecka och träffat lite kompisar. Första dygnen var vi och hälsade på familjen Hansson/Eneqvist. Tack för er gästfrihet det var så roligt tycker jag. Äntligen fick vi träffa Kasper, Elis nya kompis som kom till världen den 25 mars. Han är så söt och väldigt lik båda sina päron. Det var roligt att träffa familjen för det var ett tag sedan och som tur är så dröjer det inte så länge till nästa gång, midsommar. Välkomna hit!

.

Kasper 2 månaderNya kompisar

Övervänt

Igår åkte jag hem efter en vecka på fastlandet. Vi åkte med 12-färjan så vi var tvungna att åka ca 9.20 från Mälarhöjden för att komma i tid till båtbussen. när vi kom fram till Nynäs så hittade de inte våra namn när vi checkade in. Det visade sig att jag hade bokat kvällsfärja.... Som tur var fanns det platser kvar och det gick att boka om. Tur att man är gotlänning annars hade vi fått pröjsa för det, eller faktsiskt köpa nya biljetter om vi ville åka tidigare. Väl hemma på eftermiddagen var vi så trötta att vi sov ett bra tag. J väckte mig när han lagat en kanongod middag. Sen var det dags för gos och nattning var vårt lillhjärta. Allt detta innebar att jag inte hann ringa min mamma på morsdag förrän  efter 21 och jag visste att hon var övervänt och visste precis vad hon skulle säga:
JAg ringde upp och gratulerade och hon sa precis det jag visste:
"Åh vad jag har väntat på att du skulle ringa"... 

Det är kul att man är poppis när man ringer! Rapport från fastlandet kommer.

RSS 2.0