Äntligen i fjällen!

Äntligen är vi i fjällen! Här är det underbart och varmt. Vi har fiskat, och badat i Gardiken! Kors i taket, det var riktigt varmt i vattnet vilket är väldigt ovanligt. Nu ska vi bara fortsätta att njuta av fjällvärlden. Till helgen är det marknad i Tärnaby och vi ska döpa Elis i kyrkan på fredag!

Håravfall

Jag har väl aldrig varit med om maken. Jag tappar hår!  Hela tiden och överallt! Jag lämnar spår, mina hårstrån från huvudet finns på de mest märkliga ställena, i matkassarna och i Elis blöjor.... Jag hoppas att Silican ger verkan snart. Naglarna har i alla fall växt väldans snabbt. Men det konstigaste med håravfallet är att jag har tappat håret på armarna.... Ja, inte allt, lite finns kvar. Men att håret trillat av från armarna gör ju ingenting för jag har haft alldeles tillräckligt på dem. Nu är det faktiskt lagomt med hår! Tappade Ni oxå håret på armarna när ni ammade (Ni som har ammat alltså)?

Nya Hemnet suger fett!

Nya hemnet suger fett! Sidan har inte blivit bättre med tiden än så länge. Tack Fredrik på Booli för ditt tips. Jag gillar Booli, enkelt! Vad tycker Ni om nya hemnet?

Midsommarkillar!

Midsommarkillarna Hjalmar, Elis och Kasper. Tre kompisar, som har pappor som också är kompisar. En ny generation är född! Se på Hjalmar och Elis fötter, båda har tappat en socka på höger fot.RSS 2.0