Inte så länge kvar...

Jag har knappt bloggat något om att vi ska ha en bebbe. Nu är det bara ca en månad kvar. Graviditeten är något som påverkat mig länge och ändå inga ord om detta. Kanske därför att jag mått så bra hela tiden, som en prinssessa som jag säger till min barnmorska. Jag mår fortfarande bra, nu känner jag mig dock väldigt otymplig. Svårt att böja mig, kliva upp ur sängen, knyta skorna (det gör sambon), och en rumpa som trycker upp mot revbenen.... Nu på sistone har jag fått lite klåda på övre delen av magen, barnmorskan tror inte att det är alltför farlig, ska ta prov på måndag för säkerhets skull. Jag läser för mycket och med de kunskaper jag har sen tidigare tror jag förstås att jag fått graviditetshepatit... Fast realistiskt sätt så borde jag förstå att det inte är så då jag inte har klåda i handflatorna, på fotsulorna, ingen aptitlöshet eller illamående etc.
När jag pluggade för ett antal år sedan så hade jag många av de sjukdomar som vi läste om, sjukare och sjukare blev man. Men de försvann snabbt som ögat när kurserna var över... Det är konstigt det där, vi smittade varandra på föreläsningarna jag och mina kursare. Tur att man kunde skratta åt det

Jag har havandeskapspenning och har varit hemma i ungefär en månad nu, jag trodde jag skulle bli rastlös av det, men det går riktigt bra. Jag pysslar för fullt. Symaskinen har gått på högvarv och nu är det garderoberna som får sig lite genomgång. Vet inte vart denna mani för att "plocka" kommer ifrån. Men det behövs rensas lite i vår lägenhet så jag hoppas det håller i sig ett tag till. Lite mat hade jag tänkt hinna laga och även baka lite bröd.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0