IKEA

Så har vi varit en snabbis "tväråter" till Sthlm. Vi hade en hel lista på IKEA som skulle inhandlas och vet ni vad. Vi blev inte osams alls när vi var där! Annars brukar det inte gå så bra för oss där. När vi var där tillsammans sist blev vi ovänner och det var inte alls kul. Jag kände inte igen mitt  hjärta... Detta berättade jag för mina arbetskamrater när jag kom hem och då sa Jens som jag jobbar med att han och hans fru inte heller kan åka på IKEA tillsammans för de blir också så osams... Det kändes rätt skönt att höra. Ja, alltså att det inte bara är vi som blir ovänner på IKEA. Min sambo gillar inte IKEA alls, medan jag tycker att det är väldigt kul att vara där. Nu var det som tur (för sambon) inte så mycket folk där och vi handlade efter vår lista. Sambon hade förberett sig mentalt innan, och jag hade bananer och choklad i väskan.... Så listor och choklad till nästa IKEA-besök är vad som gäller.

Sorry alla kompisar att jag inte hörde av mig, det blev en snabbis och vi hade fullt på schemat. Men nästa gång!

Kommentarer
Postat av: mia dh

Haha ja det är lustigt detta med par på IKEA, en prövning helt enkelt. Jag och mannen har övat så många gånger nu att alla besök går smärtfritt och kan till och med vara riktigt trevliga. Men nu har vi en ny IKEA-humörs-förstörare, men han är ju bara 4 år så man kan förstå att det inte är den roligaste platsen att tillbringa en eftermiddag på.Ha en toppenhelg.

2009-01-24 @ 09:39:34
URL: http://desperatahemmafrun.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej!

JA! jag kom in! :) Tyvärr inte i umeå men i skellefteå. vi är fem tjejer som ska pendla, så jag tror det kommer gå fin fint. vi går endast tre dagar i veckan så förhoppningsvis dör man inte av allt flängande. Men jag lär höra av mig om jag stöter på problem någon gång :)Och vad kul med bäbis! Jag har ju inte ens sagt grattis eller något! Men jag hoppas på mkt bäbis gos till sommaren, eller kanske till påsk? När kommer ni upp hit till oss?KRAM!

2009-01-24 @ 20:49:51
URL: http://josefingardestrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0