Team Hanna och uppmaning

Grattis Grattis till Team Hanna! Ni var bäst genom hela serien! Kul att det gick vägen.
Jag blir dock vädligt irriterad på TV:s telefonröstning som alltid startar innan bidragen framförts. Då röstar man på personer och inte bästa prestationen och bästa framförandet. Men det är för att tjäna pengar, ju längre det går att rösta ju mer pengar tjänas det på alla telefonsamtal som rings. Jag tycker därför att svenska folket inte skall börja rösta på sina favoriter (gäller flera program) förrän alla bidrag är framförda!


Datasupport

Lite roligt så här på morgonkvisten:

 

Supporten: Vad kan jag hjälpa till med?

Kunden: Jag håller på att skriva mitt första mail och jag har skrivit bokstaven a men hur skall jag göra för att få till den lilla cirkeln runtomkring?

Supporten: Är markören fortfarande där?

Kunden: Nej, jag är ensam här.

 ----------------------------------------------------------

 Och nästa kund kunde inte koppla upp sig.

Supporten: Är du säker på att du använt rätt lösenord?

Kunden: Ja jag såg när min arbetskamrat skrev in det.

Supporten: Kan du säga mig vad lösenordet var?

Kunden: Det var fem små stjärnor.

----------------------------------------------------------

Supporten: Nu skall vi se hur ditt system ser ut, klicka på 'den här datorn'

Kunden: Men hur skall jag kunna göra det härifrån?

----------------------------------------------------------

Kunden till Hewlett Packardsupporten: Min laserskrivare är trasig.

Supporten: Vilken modell har du?

Kunden: Det är en Hewlett Packard.

Supporten: Jo, jag förstår det. Är det en svartvit skrivare?

Kunden: Nej, den är beige

 ----------------------------------------------------------

 Kunden till Tele2supporten: Jag har köpt internet och vill ha hjälp.

 Supporten: Ok, hur långt har du kommit i installationen?

 Kunden: Jag har packat upp lådan med internetet i

 Supporten: Ok, har du anslutit alla sladdar och slagit på datorn?

 Kunden: Slagit på datorn? Jag har ingen dator, jag har köpt internet.

 -----------------------------------------------------

 Kunden. 'Datorn hänger sig hela tiden.'

Supporten: 'Har du många fönster öppna?'

 Kunden: 'Nej, men dörren står lite på glänt....'

 


Inte så länge kvar...

Jag har knappt bloggat något om att vi ska ha en bebbe. Nu är det bara ca en månad kvar. Graviditeten är något som påverkat mig länge och ändå inga ord om detta. Kanske därför att jag mått så bra hela tiden, som en prinssessa som jag säger till min barnmorska. Jag mår fortfarande bra, nu känner jag mig dock väldigt otymplig. Svårt att böja mig, kliva upp ur sängen, knyta skorna (det gör sambon), och en rumpa som trycker upp mot revbenen.... Nu på sistone har jag fått lite klåda på övre delen av magen, barnmorskan tror inte att det är alltför farlig, ska ta prov på måndag för säkerhets skull. Jag läser för mycket och med de kunskaper jag har sen tidigare tror jag förstås att jag fått graviditetshepatit... Fast realistiskt sätt så borde jag förstå att det inte är så då jag inte har klåda i handflatorna, på fotsulorna, ingen aptitlöshet eller illamående etc.
När jag pluggade för ett antal år sedan så hade jag många av de sjukdomar som vi läste om, sjukare och sjukare blev man. Men de försvann snabbt som ögat när kurserna var över... Det är konstigt det där, vi smittade varandra på föreläsningarna jag och mina kursare. Tur att man kunde skratta åt det

Jag har havandeskapspenning och har varit hemma i ungefär en månad nu, jag trodde jag skulle bli rastlös av det, men det går riktigt bra. Jag pysslar för fullt. Symaskinen har gått på högvarv och nu är det garderoberna som får sig lite genomgång. Vet inte vart denna mani för att "plocka" kommer ifrån. Men det behövs rensas lite i vår lägenhet så jag hoppas det håller i sig ett tag till. Lite mat hade jag tänkt hinna laga och även baka lite bröd.


Lärdom till Byggmark

Nu sitter vi och tittar på skidor och alpint. Min sambo tycker att Jens Byggmark måste lära sig att åka en hel slalombana innan han försöker åka snabbt. Han måste ju komma ner först och främst.  Jag kan bara hålla med...

IKEA

Så har vi varit en snabbis "tväråter" till Sthlm. Vi hade en hel lista på IKEA som skulle inhandlas och vet ni vad. Vi blev inte osams alls när vi var där! Annars brukar det inte gå så bra för oss där. När vi var där tillsammans sist blev vi ovänner och det var inte alls kul. Jag kände inte igen mitt  hjärta... Detta berättade jag för mina arbetskamrater när jag kom hem och då sa Jens som jag jobbar med att han och hans fru inte heller kan åka på IKEA tillsammans för de blir också så osams... Det kändes rätt skönt att höra. Ja, alltså att det inte bara är vi som blir ovänner på IKEA. Min sambo gillar inte IKEA alls, medan jag tycker att det är väldigt kul att vara där. Nu var det som tur (för sambon) inte så mycket folk där och vi handlade efter vår lista. Sambon hade förberett sig mentalt innan, och jag hade bananer och choklad i väskan.... Så listor och choklad till nästa IKEA-besök är vad som gäller.

Sorry alla kompisar att jag inte hörde av mig, det blev en snabbis och vi hade fullt på schemat. Men nästa gång!

Suzzie Tapper

Jag är väldigt förtjust i Suzzie Tapper och har alltid varit. Suzzies orkester lyssnade jag på en del när jag var yngre. Hon har en fantastisk röst och balladerna är bland de bästa som finns! Kommer Ni i håg "Man kan äga"? Annars får Ni ett smakprov här nedan. Och hennes "Visst finns det mirakel" är en annan favorit, kan inte förstå hur hon kunde åka ut mot Nordman!!!!

Man kan äga:


Visst finns det mirakel:Fynddagar!

Nu när jag är havandeskapsledig så borde jag blogga mer, men motivationen vill inte riktigt infinna sig. Jag har ju massvis med tid att blogga på. Hur som helst så verkar denna vecka vara vår. Igår kväll hittade vi en spjälsäng, "Gulliver" på blocket, det var ett fynd. 500:- för säng, madrass, Vyssanlulltassar, skötbord och spjälskydd. Allt i nyskick, deras bebbe hade knappt sovit i sängen. Sängen ser helt ny ut! Till råga på allt så känner våra kompisar detta par, det känns ju ännu bättre när man köper begagnat.  Vi som är på väg till storstaden på fredag för att shoppa på IKEA, förhoppningsvis utan att bli ovänner...

Idag åkte jag till BRIO-butiken och hitta en bilbarnstol på REA, en Akta Graco "Logico S" som vi hade tänkt att köpa begagnad eller ny. Nu när vi hittade den på REA så slog vi till. Vi har sparat  pengar de här två dagarna! Jag tror jag kanske ska köpa mig en lott också!                                        

Ilsken gotlänning

Oj oj oj stackars människa, innan han fattar vad som händer! Fast lite kul är det!
Knäppgökar

Vad är det för människor som går över övergångsställen utan att se sig om? Nog för att det är bilförarens ansvar att stanna för gående men det kan ju faktiskt hända en olycka. Det är rätt skönt att få ögonkontakt med gångaren som passerar och det tycker jag även när jag går själv, skönt med lgonkontakt med bilföraren. Nu när sambon och jag kom från svärisarna var det en tjej som bara gick rakt ut utan att se sig om. Olyckan var dock inte nära för vi hade full koll och körde väldigt sakta. Men vad är det för människor som gör så?
 " Det är bilförarens ansvar att lämna företräde så jag går bara rakt ut, jag skiter i om jag blir påkörd det är inte mitt fel."

Hallå, struntar folk i att det kan hända en olycka och att de kan bli påkörda!?

RSS 2.0