Guldklimpen Elis

Elis har fått jättemånga fina paket sen han föddes. Han och jag går mellan Coop Forum och hemmet mest varje dag för att hämta paket! I förrgår fick han ett paket från sin mormor och morfar. På kortet stod det  "Till vår guldklimp Elis kram Mormor och Morfar".  Mormor och Morfar har en mycket värdefull guldklimp, för den bara växer och växer...

GuldklimpenDunderklumpen

En av mina idoler från förr... Jag älskar den jämtländska dialekten! Min pappa kommer i från en by, Rossön, inte långt i från Strömsund och jag tänker på mina släktingar där när jag hör detta! Jag gillade Beppe när jag var liten, tittade ofta och gärna på hans Godnattstund!


Budgivning pågår... utan oss

Huset var helt fantastiskt, i toppskick! Budgivningen är dock redan uppe på 2,5 miljoner... Så vi tittar vidare på nya objekt. I dag ska vi titta på detta hus. Tyvärr så tycker jag inte att läget på tomten är det bästa, huset känns lite inklämt. Men vi åker på visningen och sen får vi se hur det känns efteråt!


Mollydifestival!

Såg melodifestivalen i går, jag gillar ju den! Fast nu måste Christer Björkman bytas ut. Det behövs nytt blod i festivalen, inser han inte det själv gubben. Han har gjort sitt, förnyat på ett bra sätt, men nu behövs mer och nytt!!!
Hur som helst så tyckte jag att Molly Sandén var bäst, vilken pipa! Och en helt fantastisk ballad! Tvåa på min lista från igår är BWO! De levererar alltid! Vilka tyckte Ni var bäst?


Tillökning på fler ställen!

Lycksele djurpark har också fått tillökning, i björnidet. Här kan man följa de små liven. De verkar sova mest hela tiden, åtsminstone när jag har tittat.

Jag gillade Plupp när jag var liten och jag ska introducera honom för vår Elis också!

http://www.opal.se/images/bilder/stor/pluppochbjornungarna.jpg


Husvisning

Bärsjalen är klar, ska fota den så snart som jag kan! Nu är det husvisning som gäller, vi har hittat ett hus som jag mycket väl kan tänka mig att flytta in i. Huset ligger på landet, ca en mil från stan och grannar finns, men inte på andra sidan "häcken". Helt perfekt alltså! På fredag ska vi på visning!

Sy bärsjal

Mitt projekt nu, är att snabbt som rackarn sy en bärsjal. Min sambo vill ha något att bära Liten i när han blir mer vaken. Så vi har tagit oss en promenad till Adelsgatan och köpt tyg  och ringarna är beställda via nätet så nu väntar vi på dem. Vi börjar med en Ringsjal för de verkar vara enkla att ta på. Vi hade besök från Amningshjälpen i föräldrargruppen och då visade en tjej olika bärsjalar och det verkar vara väldigt praktiskt och närhet för barnet! Bild kommer när den är färdig.

Nu han han kommmit!

Helt plötsligt har jag blivit mamma till en liten kille som hade bråttom ut. Liten kom drygt tre veckor för tidigt. Han mådde dock bra när han kom och allt har fortsatt gått bra. Liten föddes den 1 februari kl 20.40. Han måste ha längtat mycket efter oss eftersom han kom ut tidigare..;) På lördagen var vi och hämtade ut vår vagn, det måste Liten ha känt på sig, att vi nu hade inhandlat det viktigaste sakerna inför föräldrarskapet .

Förlossningen gick i turbofart, det var nog ingen, varken vi själva eller doktorn eller barnmorskan som var beredda på att det skulle gå så snabbt. Klockan halv sex var jag bara öppen en halv cm och klockan 20.40 föddes han. Det gjorde verkligen ont att föda, jag kan säga att lustgasen var min räddare i nöden då EDA:n åkte ut lika snabbt som den sattes. JAg hann bara få Bolusdosen sen åkte den ut då jag inte kunde ligga still i sängen efteråt. Efter som jag öppnade mig så snabbt var det inte någon idé att sätta någon ny för det var snart dags att börja krysta. Men lustgasen gjorde sitt kan jag säga!

Hur som helst, nu är han här och han är såklart världens sötaste och goaste bebbe! Vi har inte bestämt namn ännu, jag avslöjar det när vi har bestämt oss.

Hoppas Ni mår bra där ute! Här njuter vi för fullt!

RSS 2.0