Sopsortering

Vi har fått nytt sopsorteringssystem. Vi har ett hemma i köket och ett vid parkeringen. Hemma ska vi sortera, papper, plast, metall, brännbart, kompost, glas (färgat, ofärgat), batterier. Sedan går man och lämnar det i olika tunnor vid parkeringen. Man går från en sopsorteringsstation till en annan. Vi får knappt plats med allt... Vårt skåp under diskhon är inte smart byggt, det är ett stort rör där. Hur ser det ut hemma hos er? Ryms det? Jag fattar inte hur de som bor i en liten 1:a får plats med med en sopsorteringsstation.


Jag är dock för sopsortering och miljötänket även om det inte kanske verkar så...

Kommentarer
Postat av: Biibii

Jag har provat med att ha olika hinkar till olika och sorterat hemma men det ryms väldig dåligt. Det som funkar bäst är en papperskasse eller större plastlåda där jag slänger allt och sorterar på plats vid stationen istället. Nackdelen är väl att man får gå fram och tillbaka ibland mellan behållarna men å andra sidan så rymmer man inte så mycket i en papperskasse. Det går snabbast och är enklast tycker jag. Vi går en till två gånger i veckan istället men en rätt så lätt påse.

2009-12-20 @ 14:05:07
URL: http://bumblebeezz.blogg.se/
Postat av: paus

Det var ju rätt smart! Ha en fin fortsättning på julen!

2009-12-25 @ 09:48:32
Postat av: Blingbling

Jag kör samma variant som Biibii. Allt åker i samma bag, sen sorterar jag på plats. Men en sak har jag funderat länge på; var slänger man lampor?

2010-01-06 @ 16:30:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0