Utflykt till Östergarnslandet

Idag var det verkligen finväder, ännu bättre än i går. Dagens utflykt gick till Östergarnslandet.  Vi hade tänkt att picknicka vid Grogarnsberget, men det blåste på båda sidorna om berget. Vi åkte då vidare och hamnade vid Sandviken. Såklart gick det inte attt ligga på stranden däremot lite högre upp och där var det perfekt picknickläge. Helt lä och varmt i solen! Efter ett tag kom Charlie och Isabella, och en stund senare familjen Hadenius.
Vi tycker att vi är rätt rutinerade strand/picknickare och brukar ha med oss en del. Men Charlie och Isabella de hade ett bord med sig!!!  Vi blev lätt imponerade, där har vi något att lära.... Hur som helst, i dag fick vi äntligen grilla vår kyckling och den var supergod! Jag hade marinerat den med Medeltidskrydde från  Sjaustrukocken. Den är lite "asiatisk" i smaken, med kanel, koriander, ingefära mm. Den kryddan kan jag varmt rekommendera, och likaså deras Lambikrydde. Den är suverän till mer än lamm!


Charlie och Isabellas bord
Vår picknick

Kommentarer
Postat av: Gerda

Är det möjligt- att det finns ännu mer avancerade och erfarna picknickare än du och J? Dessa vill jag träffa!! :) Vilket finväder ni har!!

2009-04-28 @ 08:15:18
Postat av: Blingbling

Oh herregud vad nice det där såg ut. Gott också.

2009-04-28 @ 17:59:17
URL: http://blingbling.webblogg.se/
Postat av: AM

Måntro det blir extra gott när man marinerar länge!!! Masoniteskivan har en viss person saknat, gissa vem.

2009-04-28 @ 21:31:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0