Spännande final nästa vecka!

Såg ni Andra chansen igår.  Det var riktigt spännande och slutade inte alls som väntat. Jag är glad att Sibel fick följa med till finalen. Suzzie Tapper hade också fått göra det för min del. Är ordentligt förvånade att Andreas och Carola åkte ut. Dessutom mot Nordman. Nordman! Vilka röstar på Nordman!? Jag är förvånade att de gick vidare. Är det så att folk röstat på Nordman i protest mot Carola för att de är trötta på henne? Men det är ju de bästa låtarna som ska vidare...

Hur som helst som kommer det att bli jättespännande och kul på lördag, det är många många bra låtar i finalen. Och även om Christer Sjögren gick direkt till Globen så är han rökt på lördag...  BWO,  Charlotte Perelli och Rongedals är mina favoriter. Jag tror på Charlotte eller BWO i Serbien. De kan hålla långt där ute. Vad har Ni för favoriter?

Kommentarer
Postat av: maria

Tack :) Haha, jajemän !
Ha en fin dag.

2008-03-09 @ 15:46:42
URL: http://marialundqvist.webblogg.se
Postat av: Johanna

Jag tror att en del inte röstade på Carola bara för att de räknade med att hon skulle gå vidare eller att det inte gjorde det som en protest. För många artister tror jag går vidare mycket pga att de är kända och inte pga låten. Ska bli spännande att se vem som vinner.

2008-03-10 @ 06:44:39
URL: http://inredning.webblogg.se
Postat av: mia dh

Förvånade även mig att Carola inte gick vidare. Perelli är min favorit och att se finalen nästa lördag känns som ett måste:)
Ha det fint.

2008-03-10 @ 09:13:04
URL: http://desperatahemmafrun.blogg.se
Postat av: Sommarmoln

Sorry att Björklöven förlorade:( men det kommer en ny säsong om ett år!

Ha det bra!

2008-03-10 @ 11:47:41
URL: http://sommarmoln.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0