Köpenhamns bästa tror jag..

Lê Lê Nhà Hàng, en vietnamesisk restaurang när de är som bäst!  Vi var här och käkade middag och det var fantastisk gott, så gott att vi gick tillbaka dagen efter för lunch... 

Vi beställde in en  SADEC menu och Roi ca LêLê. Den första är en meny med flera smakprov av de smårätter som serveras på restaurangen och den andra en fisksallad med rispapper som du fyller själv till färska vårrullar. Hur gott som helst. Vi åt mycket färska vårrullar i Vietnam och det är sååååå gott! Kan varmt rekommenderas. Denna fisksallad var kanon, tycker dock att det är godare med vietnamesisk fisksås till än jordnötssås!

Detta är vad vi åt!
image82

Fisksalladen med rispapper! Mums!image83

Menyn med provsmak av smårätter!

Malmöpåsk!

Nu är vi hos M och F i Malmö och hälsar på efter en minisemester i Köpenhamn. Det är så roligt att träffa dem och vi tackar för deras gästfrihet. Malmö är en trevlig stad, jag skulle gärna bo här nere faktiskt. Det trodde jag inte för några år sedan. Påsken har varit skön, vi har ätit god mat och promenerat mycket. Känns lite konstigt att vara i en stad på påsken, jag är van att sitta uppe på fjället och grilla korv och koka kaffe mellan skid- och skoterturerna. Vad har Ni gjort i påsk?


Schlagerfest halva natten!

Åh, vad glad jag var i lördags då Charlotte Perelli vann! Det var show det! Fast jag tycker att svenska folket hade dålig smak som röstade fram Sanna som den bästa. Sibels ballad var bra mycket bättre! Nu håller jag tummarna för Perelli den 24 Maj! Vi hade schlagerfest halva natten. När melodifestivalen var slut så fortsatte vi med Melodifestivalspelet! Vad tyckte Ni?

Gissa!

Någon som vet vilket ställe detta är...?


Spännande final nästa vecka!

Såg ni Andra chansen igår.  Det var riktigt spännande och slutade inte alls som väntat. Jag är glad att Sibel fick följa med till finalen. Suzzie Tapper hade också fått göra det för min del. Är ordentligt förvånade att Andreas och Carola åkte ut. Dessutom mot Nordman. Nordman! Vilka röstar på Nordman!? Jag är förvånade att de gick vidare. Är det så att folk röstat på Nordman i protest mot Carola för att de är trötta på henne? Men det är ju de bästa låtarna som ska vidare...

Hur som helst som kommer det att bli jättespännande och kul på lördag, det är många många bra låtar i finalen. Och även om Christer Sjögren gick direkt till Globen så är han rökt på lördag...  BWO,  Charlotte Perelli och Rongedals är mina favoriter. Jag tror på Charlotte eller BWO i Serbien. De kan hålla långt där ute. Vad har Ni för favoriter?

Hyllning till kärleken

Idag är jag ledig och det är sååå skönt. Solen skiner där utanför, så jag ska bege mig ut om en stund. Först vill jag ge er en stor kärlekssång. Jag är ett riktigt Kent-fan. Denna låt är helt helt helt underbar, lyssna och njut!
Charlotte Hero!

Oj, ingen tvekan om bästa låt i kväll, Hero med Charlotte Perelli. Den är ju helt super tycker jag. Jag tror hon kan göra en repris igen och vinna hela tävlingen! Heja Charlotte, du är bäst i kväll!
 
För övrigt undrar jag varför denna delfinal kallas dödens grupp, startfältet var rätt tamt tycker jag. Charlotte överlägsen alla andra, och som god tvåa i kväll, Sibel!

Ooops!

Rackarns, jag glömde bort att fria igår. Det var ju skottdagen. Jag hade ju tänkt att göra det i går kväll. Nu måste jag vänta i 4 år till på att få fria om inte sambon har tänkt att fria tidigare. I och för sig kanske han hade sagt nej om jag frågat, men då hade jag i alla fall fått en dyr present...;D

RSS 2.0