Dumpar ni soporna hos grannen när ni är hemma också?

Nu har alla turister börjat komma till ön på allvar. De är bra för ön som blommar upp. Jag säger som min mamma brukar säga. "Det är kul när gästerna kommer och skönt när de åker". Tyvärr så är turisterna inte så bra på att hålla efter sig. De lämnar soporna hos "grannen" när de är på semester. Går folk med sina sopor till grannen eller till affären när de är hemma också? Det finns sopstationer och återvinningscentraler här på ön, så nog borde alla kunna ta vara på sin egen skit istället för att dumpa den hos grannarna eller hos de som håller turisterna med service så som exempelvis handlare eller restaurangägare. Skamligt tycker jag!

Uppe i fjällen har Storuman kommun satt upp stora containers där folk får slänga sina sopor... Dessutom är de målade i vackra motiv så de är roliga att titta på också!

Flädersaft = sommar!

Igår var jag med svärföräldrarna och plockade fläderblommor och smultron. Vi hittade massor av fläderblommor så nu håller jag på att göra flädersaft. Det är så gott! Jag gillade inte fläder förr, men nu har svärmora lärt mig. Hon gör en underbar flädersaft! Min blir färdig om 2 dagar, vi får se om den blir lika god! Vi hittade också en massa smultron, så nu äter vi det mest hela tiden! Gillar Ni flädersaft och smultron?


Kryddor...

Nu ska jag vara med i en tävling via bloggen, vilket jag inte är så bekant med. Men jag vill vinna kryddor!! Vill Ni?


"Sommaren är här och det innebär en massa grillningar av god mat. Vad passar då inte bättre än en tävling, där du kan vinna en massa goda grillkryddor?! Jag är med och tävlar om det stora grillpaketet hos Junitjej. Vinsten sponsras av Aromia. Var med och tävla du också!"

En kväll i juni
En av mina favvolåtar med Lasse. Jag blir så glad och lycklig av denna låt!

Appropå min fotbollshunklista...

 Glömde ju att skriva att om vem som mer finns i toppen min fotbollshunkslista, I like..!


Bild härifrån


Blinka, blinka

Ingår det i körskoleutbildningens ekonomikörning att inte använda blinkers när man ska svänga?
 

Snart smäller det!


Ljungberg dalar på min fotbollshunklista. Jag såg Renée möter Cirkus Zlatan nu i veckan, och jag gillar Zlatan måste jag säga. Han verkar vara en reko kille och hur kul och skön som helst! Så nu dalar Ljungberg som har toppat listan länge. Om Ni missade programmet går det i repris nu i kväll kl 20.00 på TV3. Rekommenderas!RSS 2.0