Labans kvarn - "Äkta vara"

Nu ska Laban börja tillverka dinkelpasta. Det ser jag fram emot. Labans kvarn tillverkar många bra kravmärkta produkter som jag varmt kan rekommendera för er som gillar kravmärkt och dinkel... Jag blir mer och mer skeptisk till livsmedelsindustrin efter att ha läst Jan-Erik Nillsons bok " Den hemlige kocken". Nu håller jag på med hans andra bok "Äkta vara" som jag fick i julklapp, och jag blir alltmer skeptisk till vad vi egentligen stoppar i oss.  Två böcker som jag rekommendera för den intresserade

     

Jo, så var det!

Min sambo verkar ha rätt, det var bidrag tänkta för melodifestivalen. Men som ratats...


Ratade melodifestivallåtar

Jag tror faktiskt som min sambo, att låtarna som dansbanden fick sig tilldelade igår är sådana som var inskickade till melodifestivalen och inte kom med! Vad tror Ni?

Dansbandskamp!

Grattis Larz-Kristerz som vann dansbandskampen i går! Jag höll på dem! Tvåa på min lista var Jannez från Laxsjö. Tyvärr tycker jag inte att reglerna är speciellt rättvisa så till nästa år föreslår jag att man delar upp tävlingen i delfinaler såsom i melodifestivalen och sedan har en stor final alternativt fredagsfinaler som i Idol. Som det var nu hade Scotts och Larz-Kristerz fördel därför de kom med i de första programmen och även föll juryn i smaken!


Äntligen VK!

Har Ni märkt att vk har slutat med att ta betalt för medlemskapet på familjesajten sedan en tid tillbaka? De fick väl inte några personer till att betala för att titta in. Nu är det fritt fram att gå in och titta och se om några gamla bekantingar har gift sig, skaffat barn etc.
Äntligen vk, det var på tiden!!!

En underbar föreställning med Emil JensenDet är alltid lika kul att se Emil Jensen, han gör en aldrig besviken! Gå och se honom om Ni får möjlighet!

Kärlek

I går på Lucia kom min sambo hem med dessa underbara rosor. Jag blev så glad, han är den bästa av de bästa! Vi firade 6 år igår och många fler ska det bli. Jag är så lycklig och kär!

I fredags hade jag storbak för att kunna fira luciadagen ordentligt.Emil Jensen på Länsteatern

I helgen ska vi gå och se Emil Jensen på Länsteatern. Det ska bli så kul för det var länge sen jag såg honom. Sambon har inte sett honom, men jag tror att han kommer att gilla honom. EJ var ju med på Winnerbäcks turné i somras, tyvärr kom vi lite sent så vi missade hans uppträdande då. Men nu får vi en ny chans! Gillar Ni Emil?Julfest igen

Nu har vi varit på årets julfest med sambons jobb. En julshow med med trerättersmeny. Showen i år visade sig vara en flight mellan Visby och Las Vegas med några stop på vägen. Jag tyckte den var riktigt bra i år. I år medverkade även Mattias Holmgren fd sångare i Barbados och honom gillade jag när han var med i Fame Factory. Annen är en otrolig sångerskaoch alltid skön att lyssna till. Maten var bra, för i fjol var den inte speciellt bra, så vi blev glatt överraskade då vi inte hade så höga förväntningar. Det är alltid kul att träffa sambons arbetskamrater och det är ett otroligt ös på dem. Sånt är kul!

 


Bild härifrån

Kanjanas Restaurang och Thaishop

Ikväll ska vi gå ut och äta med jobbet. Inget traditionellt julbord utan vi ska äta Thai på Kanjanas. Där är det alltid lika god mat. Hon är stjärnan själv, när man handlar mat i hennes lilla thaishop som ligger i anslutning till restaurangen så får man alltid tips om hur man ska använda det man köpt. Det gillar jag. Nu har jag förväntningar inför kvällen med mina arbetskamrater.

RSS 2.0