Japansk humor

Japanarna verkar ha sjukt kul humor tycker jag...  Fram för mer japansk humor! Men det verkar de ha tänkt på. För vet ni, de verkar uppdatera humorn.  Länken till sidan har jag sparat i mina favoriter och nu har jag inte varit inne på sidan på ett tag, och vet ni vad, nu är det en ny helt sjuk grej på sidan när jag öppnade den igen!  Fast jag skulle gärna se den gamla grejen igen. Kanske kommer den tillbaka framöver, om japanarna är lika bra på nostalgi som uppdatering. Nu måste jag gå in på sidan oftare,  jag kan ju ha missat massor av sjuk humor!
Ha det bäst!


Paus i vardagen

Ibland om jag inte har något att göra så googlar jag, eller så lägger jag pussel på nätet. Det är rätt kul. Jag gillade att lägga pussel när jag var liten. Mitt favoritpussel var ett Sverigepussel där de största orterna var utsatta med text och även små igenkännande figurer för platsen. En annan rolig grej när jag var liten var bubbelplasten som  skyddade ömtåliga saker i presenterna man fick. Kommer ni ihåg den?
 

OrdDet finns många ord som vi använder fast de kanske inte är helt vedertagna enlig ordboken. Brukar ni ta på er era springskor när ni ska ut på en springtur? På radion häromdagen så var det inte en joggingtur de pratade om, utan en springtur. Jag brukar inte jogga så värst ofta, men nu kanske jag kan börja med att ta mig en springtur istället. Det låter mycket mer passande till mina skor som jag faktiskt brukar kalla "springskorna".  Hur lät det där... Jag brukar inte vara ute och jogga, fast jag har sådana skor..... Ehh, det är nog mer aerobicskor, fast de kan användas till att springa i.  Det får bli springturer framöver tror jag. Kanske springturer i affären för att shoppa.....

När jag var liten så tog jag på mig kalasbyxor (eller som mitt kusinbarn sa "kalasisarna"), under klänningen eller kjolen när jag gick på kalas till kompisarna. Vad tog ni på er?

Ett annat ord är ostkrokar som vi brukar äta ibland. Äter ni också ostkrokar?


                                               
                                                Thiella XCR.jpg (94826 bytes)

                                                    Springskor

                                                                         

                                                  


                                                     Kalasbyxor

 


I huvudet på George Bush...

                 

Skratt

Jag är nog en rätt glad typ tror jag. Jag gillar att skratta och ha roligt. Livet är alldeles för kort för att sura bort. Ett gott skratt kan man leva länge på. Kan erkänna att jag tittar på  AFV då och då. Inte för den amerikanska humorn i programmet är så likt min, men ibland skrattar jag gott. Likaså dolda kameran är något som får mig att skratta högt. Jag undrar om Blåsningen kommer tillbaka på TV. Jag hoppas det i alla fall.
Har ni funderat på att skaffa ny säng förresten? Kolla in denna:


            


Service eller rea...

image2


Förra veckan var jag och shoppade med en kompis. Jag älskar att shoppa, speciellt om det är rea. Jag gillar att fynda! Jag hittade två tunga vackra fyrkantiga glasunderlägg för 50 kronor styck som tidigare kostat 200 kronor styck. Jag har länge sökt efter liknande att lägga stenar och ljus på, gissa om jag var nöjd! Dessa låg på reabordet i butiken. Jag köpte även en present till en kompis som fyller år till ordinarie pris. Vi blev dock väldigt förvånade när vi läste reaskylten i butiken.. Vill de inte att folk ska köpa presenter på rea, hallå de ska väl vara glada att man handlar presenter hos dem på rea istället för att vi går till en annan affär och handlar! Är det så besvärligt att slå in reavaror eller är omslagspappret dyrt...!? Jag kan förstå om det är värsta julrushen och det är mycket folk som handlar. Men nu när det inte är så mycket folk i farten, dessutom var det  bara vi och två andra i butiken...

Välkommen till min nya blogg!

Nu börjar bloggen. Jag kommer att skriva om mina och andras funderingar, tankar, betraktelser, mat, film, musik, bemötande mm. mm.


RSS 2.0